Hoi!

Wij zijn Nicolas  en Daisy. We hebben Boer op de Kaart in 2019 opgericht. Nicolas is 25 jaar werkzaam in de Amsterdamse horeca als eigenaar en chefkok. Daisy is grafisch ontwerper. We wonen en werken beide in Amsterdam.

 

We ontdekten dat de beste en aller lekkerste producten juist door kleinschalige ambachtelijke boeren en producenten gemaakt worden. Deze belanden om allerlei redenen niet op het bord bij de horeca. Daar willen wij iets aan doen.

Door de ontwikkelingen van de afgelopen tijd loopt alles een beetje anders. Restaurants kunnen niet open. Daarom  bieden  we de

producten van deze boeren nu aan in de Boeren Borrel Box. Zodat u er toch vast van kunt genieten.

 

Alle boeren en producenten waar we mee samenwerken, produceren met zorg voor dier, milieu en met oog voor de menselijke maat. Zij hebben allemaal hun bedrijf in Nederland. De meeste in Noord Holland en Friesland. Zij heten u straks weer van harte welkom op hun erf voor een rondleiding!

 

Achtergrond

Voor particulieren zijn er natuurlijk bio winkels maar voor restaurants en horeca zijn de mogelijkheden nog heel beperkt. Chef-koks en horeca ondernemers hebben direct te maken

met inkoop van grote hoeveelheden voedsel.

Als restaurants gezamenlijk en direct inkopen van boeren en producenten die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog voor de menselijke maat, maakt dat grote impact.

 

Boeren en producenten moeten nu hun weg zien te vinden door de huidige inrichting gericht op de grote productie zoals groothandel en transport. Wij gaan hier met z’n allen verandering in brengen! Door gezamenlijk in te kopen, gezamenlijk transport te regelen, door op koks opleidingen, excursies te organiseren en workshops te geven in ambachten en nieuwe technieken in samenwerking met deze boeren en producenten en stageplaatsen te realiseren met aangesloten restaurants worden samenwerkingsverbanden voor de toekomst gesmeed.

 

We zijn hard bezig dit te realiseren. Ben je boer, restaurateur, kok, onderwijsinstelling of op een andere manier geïnteresseerd en wil je meer informatie? Mail ons dan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Tot ziens!

Nicolas en Daisy

CONTACT GEGEVENS:

info@boerenborrelbox.nl

OVER ONS

Hoi!

Wij zijn Nicolas  en Daisy. We hebben Boer op de Kaart in 2019 opgericht. Nicolas is 25 jaar werkzaam in de Amsterdamse horeca als eigenaar en chefkok. Daisy is grafisch ontwerper. We wonen en werken beide in Amsterdam.

 

We ontdekten dat de beste en aller lekkerste producten juist door kleinschalige ambachtelijke boeren en producenten gemaakt worden. Deze belanden om allerlei redenen niet op het bord bij de horeca. Daar willen wij iets aan doen.

 

Door de ontwikkelingen van de afgelopen tijd loopt alles een beetje anders. Restaurants kunnen niet open. Daarom bieden we de producten van onze

boeren nu aan in de Boeren Borrel Box. Zodat u er toch van kunt genieten.

 

Alle boeren en producenten waar we mee samenwerken, produceren met zorg voor dier, milieu en met oog voor de menselijke maat. Zij hebben allemaal hun bedrijf in Nederland. De meeste in Noord Holland en Friesland. Zij heten u straks weer van harte welkom op hun erf voor een rondleiding!

 

Achtergrond

Voor particulieren zijn er natuurlijk bio winkels maar voor restaurants en horeca zijn de mogelijkheden nog heel beperkt.

Chef-koks en horeca ondernemers hebben direct te maken met inkoop van grote hoeveelheden voedsel. Als

restaurants gezamenlijk en direct inkopen van boeren  en producenten die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog voor de menselijke maat, maakt dat grote impact.

 

Boeren en producenten moeten nu hun weg zien te vinden door de huidige inrichting gericht op de grote productie zoals groothandel en transport. Wij gaan hier met z’n allen verandering in brengen! Door gezamenlijk in te kopen, gezamenlijk transport te regelen, door op koks opleidingen, excursies te organiseren en workshops te geven in ambachten en nieuwe technieken in samenwerking met deze boeren en producenten en stageplaatsen te realiseren met aangesloten restaurants worden samenwerkingsverbanden voor de toekomst gesmeed.

 

We zijn hard bezig dit te realiseren. Ben je boer, restaurateur, kok, onderwijsinstelling of op een andere manier geïnteresseerd en wil je meer informatie? Mail ons dan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Tot ziens!

Nicolas en Daisy

Hoi!

Wij zijn Nicolas  en Daisy. We hebben Boer op de Kaart in 2019 opgericht. Nicolas is 25 jaar werkzaam in de Amsterdamse horeca als eigenaar en chefkok. Daisy is grafisch ontwerper. We wonen en werken beide in Amsterdam.

 

We ontdekten dat de beste en aller lekkerste producten juist door kleinschalige ambachtelijke boeren en producenten gemaakt worden. Deze belanden om allerlei redenen niet op het bord bij de horeca. Daar willen wij iets aan doen.

 

Door de ontwikkelingen van de afgelopen tijd loopt alles een beetje anders. Restaurants kunnen niet open. Daarom bieden we de producten van deze boeren nu aan in de Boeren Borrel Box. Zodat u er toch van kunt genieten.

Alle boeren en producenten waar we mee samenwerken, produceren met zorg voor dier, milieu en met  oog voor de menselijke maat. Zij hebben allemaal hun bedrijf in Nederland. De meeste in Noord Holland en Friesland.

Zij heten u straks weer van harte welkom op hun erf voor een rondleiding!

 

Achtergrond

Voor particulieren zijn er natuurlijk bio winkels maar voor restaurants en horeca zijn de mogelijkheden nog heel beperkt.

 

Chef-koks en horeca ondernemers hebben direct te maken met inkoop van grote hoeveelheden voedsel. Als restaurants gezamenlijk en direct inkopen van boeren en producenten die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog voor

de menselijke maat, maakt dat grote impact.

 

Boeren en producenten moeten nu hun weg zien te vinden door de huidige inrichting gericht op de grote productie zoals groothandel en transport. Wij gaan hier met z’n allen verandering in brengen! Door gezamenlijk in te kopen, gezamenlijk transport te regelen, door op koks opleidingen, excursies te organiseren en workshops te geven in ambachten en nieuwe technieken in samenwerking met deze boeren en producenten en stageplaatsen te realiseren met aangesloten restaurants worden samenwerkingsverbanden voor de toekomst gesmeed.

 

We zijn hard bezig dit te realiseren. Ben je boer, restaurateur, kok, onderwijsinstelling of op een andere manier geïnteresseerd en wil je meer informatie? Mail ons dan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Tot ziens!

Nicolas en Daisy

Hoi!

Wij zijn Nicolas  en Daisy. We hebben Boer op de Kaart in 2019 opgericht. Nicolas is 25 jaar werkzaam in de Amsterdamse horeca als eigenaar en chefkok. Daisy is  grafisch ontwerper. We wonen en werken beide in Amsterdam.

 

We ontdekten dat de beste en aller lekkerste producten juist door kleinschalige ambachtelijke boeren en producenten gemaakt worden. Deze belanden om allerlei redenen niet op het bord bij de horeca. Daar willen wij iets aan doen.

 

Door de ontwikkelingen van de afgelopen tijd loopt alles een beetje anders. Restaurants kunnen niet open. Daarom bieden we de producten van deze boeren nu aan in de Boeren Borrel Box. Zodat u er toch van kunt genieten.

 

Alle boeren en producenten waar we mee samen werken, produceren met zorg voor dier, milieu en met oog voor de menselijke maat. Zij hebben allemaal hun bedrijf in Nederland. De meeste in Noord Holland en Friesland.

Zij heten u straks weer van harte welkom op hun erf voor een rondleiding!

 

Achtergrond

Voor particulieren zijn er natuurlijk bio winkels maar voor restaurants en horeca zijn de mogelijkheden nog heel beperkt.

 

Chef-koks en horeca ondernemers hebben direct te maken met inkoop van grote hoeveelheden voedsel. Als restaurants gezamenlijk en direct inkopen van boeren en producenten die kleinschalig produceren met zorg voor dier, milieu en met oog voor de menselijke maat, maakt dat grote impact.

 

Boeren en producenten moeten nu hun weg zien te vinden door de huidige inrichting gericht op de grote productie zoals groothandel en transport. Wij gaan hier met z’n allen verandering in brengen! Door gezamenlijk in te kopen, gezamenlijk transport te regelen, door op koks opleidingen, excursies te organiseren en workshops te geven in ambachten en nieuwe technieken in samenwerking met deze boeren en producenten en stageplaatsen te realiseren met aangesloten restaurants worden samenwerkingsverbanden voor de toekomst gesmeed.

 

We zijn hard bezig dit te realiseren. Ben je boer, restaurateur, kok, onderwijsinstelling of op een andere manier geïnteresseerd en wil je meer informatie?

Mail ons dan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Tot ziens!

Nicolas en Daisy